Αυτά τα δεντράκια γίνονται τόσο εύκολα που θα θες να τα φτιάχνεις συνέχεια! Χρειάζεσαι λίγα υλικά και εξίσου λίγο κόπο!
Συστατικά
- 1 έτοιμο μίγμα για μπράουνις
- 1 συσκευασία έτοιμο γλάσο βανίλιας
- πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
- πολύχρωμη τρούφα
- χριστουγεννιάτικα μπαστουνάκια-γλυφιτζούρια
Τρόπος μαγειρέματος
- 1Φτιάξε το μίγμα για μπράουνις σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- 2Στρώσε το μίγμα σε τετράγωνο ταψί και ψήσε σύμφωνα με τις οδηγίες.
- 3Βγάλε το ταψί από το φούρνο και άφησε το μπράουνι να κρυώσει τελείως.
- 4Βγάλε το μπράουνι από το ταψί πάνω σε επιφάνεια εργασίας και κόψε το σε μικρά τρίγωνα.
- 5Κόψε τα γλυφιτζούρια σε μικρά κομμάτια τόσα όσα τα τρίγωνά σου για να γίνουν η βάση στα δεντράκια και βάλε από ένα σε κάθε δεντράκι.
- 6Σε ένα μπολ ανακάτεψε το έτοιμο γλάσο με 1-2 σταγόνες πράσινου χρώματος μέχρι να πάρει το γλάσο την απόχρωση που θέλεις (όσο πιο πολλές σταγόνες τόσο πιο σκούρο θα γίνεται το γλάσο).
- 7Βάλε το γλάσο σε κορνέ.
- 8Ξεκινώντας από την κορυφή κάθε τριγώνου κάνε ζιγκ-ζάγκ στην επιφάνεια του μπράουνι κατεβαίνοντας προς τα κάτω.
- 9Πασπάλισε με πολύχρωμη τρούφα.
- 10Στην κορυφή βάλε λίγη κίτρινη τρούφα για αστέρι.