Χριστουγεννιάτικα μπράουνις-δεντράκια

0
1858

Αυτά τα δεντράκια γίνονται τόσο εύκολα που θα θες να τα φτιάχνεις συνέχεια! Χρειάζεσαι λίγα υλικά και εξίσου λίγο κόπο!

Συστατικά

  • 1 έτοιμο μίγμα για μπράουνις
  • 1 συσκευασία έτοιμο γλάσο βανίλιας
  • πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
  • πολύχρωμη τρούφα
  • χριστουγεννιάτικα μπαστουνάκια-γλυφιτζούρια

Τρόπος μαγειρέματος

 

  • 1Φτιάξε το μίγμα για μπράουνις σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • 2Στρώσε το μίγμα σε τετράγωνο ταψί και ψήσε σύμφωνα με τις οδηγίες.
  • 3Βγάλε το ταψί από το φούρνο και άφησε το μπράουνι να κρυώσει τελείως.
  • 4Βγάλε το μπράουνι από το ταψί πάνω σε επιφάνεια εργασίας και κόψε το σε μικρά τρίγωνα.
  • 5Κόψε τα γλυφιτζούρια σε μικρά κομμάτια τόσα όσα τα τρίγωνά σου για να γίνουν η βάση στα δεντράκια και βάλε από ένα σε κάθε δεντράκι.
  • 6Σε ένα μπολ ανακάτεψε το έτοιμο γλάσο με 1-2 σταγόνες πράσινου χρώματος μέχρι να πάρει το γλάσο την απόχρωση που θέλεις (όσο πιο πολλές σταγόνες τόσο πιο σκούρο θα γίνεται το γλάσο).
  • 7Βάλε το γλάσο σε κορνέ.
  • 8Ξεκινώντας από την κορυφή κάθε τριγώνου κάνε ζιγκ-ζάγκ στην επιφάνεια του μπράουνι κατεβαίνοντας προς τα κάτω.
  • 9Πασπάλισε με πολύχρωμη τρούφα.
  • 10Στην κορυφή βάλε λίγη κίτρινη τρούφα για αστέρι.