Ιανουάριος: 7 εντυπωσιακές πληροφορίες για τα παιδιά που γεννήθηκαν αυτόν τον μήνα

0
2142

Είναι τα πρώτα μωρά που γεννήθηκαν τη νέα χρονιά και αν αυτό δεν σημαίνει αναγκαία για σας ότι είναι ένα καλό σημάδι, σας έχουμε και αλλά καλά νέα γι’ αυτά τα παιδιά του χειμώνα: έχουν γενέθλια μαζί με γαλαζοαίματους και είναι πολύ πιο πιθανόν να γίνουν διάσημοι. Διαβάστε λοιπόν 7 παράξενες αλλά εντυπωσιακές πληροφορίες για τα παιδιά που γεννήθηκαν τον πρώτο μήνα του χρόνου.

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ

Αν θέλετε έναν γιατρό στην οικογένεια και γεννάτε μέσα στον Ιανουάριο, τότε οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας.  Σύμφωνα με το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής του Ηνωμένου Βασιλείου, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον πρώτο μήνα του χρόνου είναι πιθανόν να γίνουν παθολόγοι.

  1. Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΝΑΤΗΣ

Παρ’ όλο που το πιο χαρακτηριστικό χρώμα αυτής της πολύτιμης πέτρας είναι το κόκκινο, τη βρίσκουμε και σε άλλες αποχρώσεις. Αλήθεια ξέρατε ότι ο γρανάτης χρησιμοποιούνταν παραδοσιακά σαν ιατρική θεραπεία για να διώξουν τους εφιάλτες; (Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη γι’ αυτό, φυσικά, αλλά δε θα σας βλάψει να έχετε μία τέτοια πέτρα στο κρεβατάκι του παιδιού σας για καλό και για κακό).

  1. ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ Ή ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Αιγόκεροι (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου) είναι γνωστοί για την υπομονή τους, τις φιλοδοξίες τους και την αφοσίωσή τους. Οι Υδροχόοι (20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου) είναι ανεξάρτητοι, έξυπνοι και εφευρετικοί.  Δύο ζώδια που σίγουρα θέλεις να τους κάνεις φίλους σου.

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΣΗΜΟΙ

Ποιος νοιάζεται να γίνει γιατρός όταν μπορεί να γίνει διάσημος; Σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Social Sciences παρακολούθησε διάσημους ανθρώπους από διαφορετικούς τομείς εξήχθη το συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι ήταν Υδροχόοι.

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Φυσικά τον πρώτο ρόλο έχουν τα γονίδια σε ό,τι αφορά τις αλλεργίες όμως μία έρευνα έδειξε ότι τα περισσότερα παιδιά που έφτασαν στα επείγοντα περιστατικά των νοσοκομείων της Βοστώνης είχαν γεννηθεί χειμώνα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν είναι ξεκάθαρο, όμως οι επιστήμονες υποψιάζονται ότι έχει να κάνει με τις μέλλουσες μαμάδες και την ελλιπή έκθεσή τους στην βιταμίνη D.

  1. ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Θέλετε να προσφέρετε ένα μπουκέτο στον αγαπημένο σας φίλο ή φίλη που έχει γενέθλια τον Ιανουάριο; Τα γαρύφαλλα είναι τα αγαπημένα τους. Μάλιστα τα ροζ γαρύφαλλα συμβολίζουν αφοσίωση ενώ τα κόκκινα – φυσικά- τον έρωτα.

  1. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΣ

Αν σκεφτεί κανείς ότι ανάμεσα σε πολλούς σημαντικούς τον Ιανουάριο γεννήθηκαν ο Stephen Hawking, o David Bowie και ο Elvis Presley αλλά και η Kate Middleton, η Ellen DeGeneres και η Oprah Winfrey που πολλοί τη θέλουν και για Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για ηγετικές προσωπικότητες –κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Πηγή:    all4mama.gr